

ampton Middle School

2020-2021 Remote Learning Schedule

STUDENTS' SCHEDULE

Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time	Friday	Time	Allotted Time
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
A-Day Connection (1 st Period)	B-Day Connection (2 nd Period)	10:00 a.m. – 11:00 a.m.	60 min	Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	10:00 a.m. – 10:30 a.m. 10:30 a.m. – 11:00 a.m.	60 min
 3rd Period 	• 5 th Period	11:30 a.m. – 1:00 p.m.	90 min	Academic Small Groups/Office Hours 3 rd Period 5 th Period	11:30 a.m. – 12:15 p.m. 12:15 p.m. – 1:00 p.m.	90 min
LUNCH	LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min	LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
• 4 th Period	• 6 th Period	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	90 min	Academic Small Groups/Office Hours 4 th Period 6 th Period	2:00 p.m. – 2:45 p.m. 2:45 p.m. – 3:30 p.m.	90 min

6th Grade

7th Grade

Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
 1st Period 	 3rd Period 	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	90 min
 2nd Period 	 4th Period 	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	90 min
LUNCH	LUNCH	1:30 p.m. – 2:30 p.m.	60 min
A-Day Connection (5 th Period)	B-Day Connection (6 th Period)	2:30 p.m. – 3:30 p.m.	60 min

Friday	Time	Allotted Time
FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
Academic Small Groups/Office Hours 1 st Period 3 rd Period	10:00 a.m. – 10:45 a.m. 10: 45 a.m 11:30 a.m.	90 min
Academic Small Groups/Office Hours 2 nd Period 4 th Period	12:00 p.m. – 12:45 p.m. 12:45 p.m 1:30 p.m.	90 min
LUNCH	1:30 p.m. – 2:30 p.m.	60 min
Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	2:30 p.m. – 3:00 p.m. 3:00 p.m. – 3:30 p.m.	60 min

8th Grade

0 Uruue			1.10
Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
 1st Period 	 5th Period 	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	90 min
A-Day Connection (3 rd Period)	B-Day Connection (4 th Period)	12:00 p.m. – 1:00 p.m.	60 min
LUNCH	LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
 2nd Period 	• 6 th Period	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	90 min

Friday	Time	Allotted Time
FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
Academic Small Groups/Office Hours 1 st Period 5 th Period	10:00 a.m. – 10:45 a.m. 10:45 a.m 11:30 a.m.	90 min
Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	12:00 p.m. – 12:30 p.m. 12:30 p.m 1:00 p.m.	60 min
LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
Academic Small Groups/Office Hours 2 nd Period 6 th Period	2:00 p.m. – 2:45 p.m. 2:45 p.m 3:30 p.m.	90 min



ampton Middle School

2020-2021 Remote Learning Schedule

TEACHERS' SCHEDULE

0 0/000	1		
Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
ELA Collab Planning (Mon) Math Collab Planning (Wed)	SS Collab Planning (Tues) Sci Collab Planning (Thurs)	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	90 min
 3rd Period 	 5th Period 	11:30 a.m. – 1:00 p.m.	90 min
LUNCH	LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
• 4 th Period	• 6 th Period	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	90 min
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min

6 th	Grade
------------------------	-------

Friday	Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	10:00 a.m. – 10:30 a.m. 10:30 a.m. – 11:00 a.m.	60 min
Professional Development (6 th Grade)	10:00 a.m. – 11:30	90 min
Academic Small Groups/Office Hours 3 rd Period 5 th Period	11:30 a.m. – 12:15 p.m. 12:15 p.m. – 1:00 p.m.	90 min
LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
Academic Small Groups/Office Hours 4 th Period 6 th Period	2:00 p.m. – 2:45 p.m. 2:45 p.m. – 3:30 p.m.	90 min
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min

7th Grade

7 Orace			1		
Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time	Friday Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in 8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min	FLEX (Instructional Focus) 9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
■ 1 st Period	 3rd Period 	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	90 min	Academic Small Groups/Office Hours 1 st Period 10:00 a.m 10:45 a.m. 3 rd Period 10:45 a.m 11:30 a.m.	90 min
 2nd Period 	 4th Period 	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	90 min	Academic Small Group/Office Hours 2 nd Period 4 th Period 12:00 p.m 12:45 p.m. 12:45 p.m 1:30 p.m.	90 min
LUNCH	LUNCH	1:30 p.m. – 2:30 p.m.	60 min	LUNCH 1:30 p.m. – 2:30 p.m.	60 min
ELA Collab Planning (Mon) Math Collab Planning (Wed)	SS Collab Planning (Tues) Sci Collab Planning (Thurs)	2:30 p.m. – 4:00 p.m.	90 min	Connection Small Groups/Office Hours 2:30 p.m 3:00 p.m. A-Day Group 3:00 p.m 3:30 p.m. B- Day Group 2:30 p.m 4:00 p.m.	60 min 90 min
*Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	* Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	*30 min	*Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team 3:30 p.m. – 4:00 p.m. Check-in	*30 min

* Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in will take place at the conclusion of 7th grade planning due to their day concluding with planning.



ampton Middle School

2020-2021 Remote Learning Schedule

8th Grade

Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
 1st Period 	 5th Period 	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	90 min
ELA Collab Planning (Mon) Math Collab Planning (Wed)	SS Collab Planning (Tues) Sci Collab Planning (Thurs)	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	90 min
LUNCH	LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
 2nd Period 	 6th Period 	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	90 min
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min

Friday	Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
Academic Small Groups/Office Hours 1 st Period 5 th Period	10:00 a.m. – 10:45 a.m. 10:45 a.m. – 11:30 a.m.	90 min
Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	12:00 p.m. – 12:30 p.m. 12:30 p.m. – 1:00 p.m.	60 min
Professional Development (8th Grade)	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	90 min
LUNCH	1:00 p.m. – 2:00 p.m.	60 min
Academic Small Groups/Office Hours 2 nd Period 6 th Period	2:00 p.m. – 2:45 p.m. 2:45 p.m 3:30 p.m.	90 min
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min

Connections

Monday and Wednesday	Tuesday and Thursday	Time	Allotted Time	Friday	Time	Allotted Time
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	8:00 a.m. – 9:00 a.m.	60 min
FLEX (Instructional Focus)	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min	FLEX (Instructional Focus)	9:00 a.m. – 9:45 a.m.	45 min
6 th Grade (A-Day)	6 th Grade (B-Day)	10:00 a.m. – 11:00 a.m.	60 min	Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	10:00 a.m. – 10:30 a.m. 10:30 a.m. – 11:00 a.m.	60 min
LUNCH	LUNCH	11:00 a.m. – 12:00 p.m.	60 min	LUNCH	11:00 a.m. – 12:00 p.m.	60 min
8 th Grade (A-Day)	8 th Grade (B-Day)	12:00 p.m. – 1:00 p.m.	60 min	Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	12:00 p.m. – 12:30 p.m. 12:30 p.m. – 1:00 p.m.	60 min
Con-A Planning (Mon) Con-C Planning (Wed)	Con-B Planning (Tues)	1:00 p.m. – 2:30 p.m.	90 min	Professional Development (Connections)	1:00 p.m. – 2:30 p.m.	90 min
7 th Grade (A-Day)	7 th Grade (B-Day)	2:30 p.m. – 3:30 p.m.	60 min	Connection Small Groups/Office Hours A-Day Group B- Day Group	2:30 p.m. – 3:00 p.m. 3:00 p.m. – 3:30 p.m.	60 min
Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min	Parental Contact, Instructional Planning, and HMS Care Team Check-in	3:30 p.m. – 4:00 p.m.	30 min